За нас

Доставка на инертни материали

«Жоро Транс Kомерс ЕООД» е фирма, основана през 1998 г. със седалище в гр. София.

Основните ни дейности са извозване на строителни материали, изкопни работи, насипни работи, събаряне на сгради чрез взрив или машинен метод.

За целта ние използваме нова, високо-технологична техника – различни модели багери, самосвали, фадроми, валяци и друга строителна механизация.

Професионалното ни портфолио включва също и укрепване с пилоти на изкопи и стари къщи. За набиване на пилоти използваме собствен виброчук - първият в България виброчук с компютърно управление MOVAX SG75

Друга услуга която предлагаме на нашите клиенти е извозване и доставка на инертни материали – пясък, скална маса, филц, хумус и др.

Дейността на фирмата включва и полагане на всички видове асфалтови смеси, тротоарни плочки, паркинг елементи, уни паваж, градински и пътни бордюри и други елементи и материали за вертикална планировка.

Извършваме също машинно почистване на сняг и зимна поддръжка на улици, паркинги, публични, частни и търговски обекти през зимния сезон.

«Жоро Транс Kомерс ЕООД» разполага с екип от квалифицирани специалисти с дълъг стаж и опит.

Фирмата работи със строителни и инвестиционни компании както в страната, така и в чужбина и предлага на своите клиенти достъпни цени за извършваните услуги.

Мисия

Ние работим с клиентите като прилагаме индивидуален подход, който отговаря на техните нужди от строителни дейности и план за обектите, както и на техния бюджет.

Ценности

  • Качествени услуги
  • Достъпни цени
  • Гарантирано удовлетворение

Цели

Целта ни е да бъдем водеща фирма в областта на изкопни, разрушителни, насипни и други работи с тежка механизация, използвайки иновативни и най-съвременни технологии като осигуряваме на нашите клиенти най-високо качество и максимална сигурност.