Услуги с багер

Изкопни работи

Изкопни дейности

«Жоро Транс Комерс» е реномиран изпълнител на изкопни работи с опит в София и цялата страна датиращ още от 2008 година. Разполагаме със собствена специализирана строителна механизация – багери, булдозери, машини с прикачен инвентар за копаене, пробиване, товарене и самосвали.

Фирмата извършва изкопаване на основи за строителни фундаменти, различни видове насипни изкопни работи, изкопаване на подземни гаражи, канали, масови изкопи на терени, изкопаване на ями, изкопни работи в транспортно строителство, за археологически разкопки и изкопи във вода.

Изкоп за сграда и укрепване с набивни пилоти

Изкопни работи с багер

Изкопни работи с багери и минибагери и укрепване на изкопа с набивни пилоти, извозване на земната маса със самосвали на Жоро Транс Комерс.

Укрепване с набивни пилоти

Изкопът е предназначен за строителство на сграда и е укрепен с машини за набиване на пилоти.

Информация за обекта

Обектът се намира в София, в кв. Горна баня.

Изкопните работи са извършени през април 2024 г.

Разрушаване на сгради

«Жоро Транс Kомерс» ЕООД предлага професионално разрушаване на сгради, къщи, складове, стопански постройки и всякакви строителни конструкции. Разрушаването се извършва от екип специалисти по разрушаване с дългогодишен опит въз основа на предварително планиране и при спазване на правила за безопасност на хората и опазване на околните сгради.

Фирмата разполага със специализирана техника за разрушаване на сгради - багери и минибагери с разнообразни приставки, хидравлични чукове, хидравлични ножици (щипки), самосвали и друга строителна техника.

Свържете се с нас за оглед на място и консултация за оптимален и икономически изгоден метод за разрушаване, както и за изготвяне на подробен план за разрушаването, извозването, мерките за безопасност и оферта с цена, съобразена с Вашите изисквания и възможности.

За нас

Доставка на инертни материали

Фирма «Жоро Транс Kомерс ЕООД» е основана през 1998 г. със седалище в София. Нашата основна дейност е изкопни и насипни работи, както и професионално и безопасно разрушаване на сгради, къщи, складове, стопански постройки и всякакви строителни конструкции.

Професионалното ни портфолио включва също и укрепване с пилоти на изкопи и стари къщи. За набиване на пилоти използваме собствен виброчук - първият в България виброчук с компютърно управление MOVAX SG75

Друга услуга която предлагаме на нашите клиенти е извозване и доставка на инертни строителни материали – пясък, скална маса, филц, хумус.

Нашата дейност включва и комплексни услуги по вертикална планировка и машинно снегопочистване и поддръжка на обекти през зимния сезон.