Машинно пробиване на дупки в земята със свредел

Дупките със свредел са вид машинно пробиване на дупки в земята за поставяне на пилоти, стълбове или други строителни конструкции, както и при изграждане на строителни фундаменти, в пътното строителството и навсякъде където е необходимо да се пробиват дупки в земята с голям размер, с различни диаметри и инженерна прецизност.

Можете да използвате свредел за изграждане на строителни фундаменти. Това е техника, която се използва за пробиване на дупки в земята за поставяне на стълбове или други конструкции.

Жоро Транс Kомерс ЕООД пробива дупки със свредел със специализирани строителни машини и индустриално оборудване. За целта разполагаме и с квалифицирани специалисти с голям опит в цялата страна и строителни обекти с всякаква сложност и изисквания.

Цени за пробиване на дупки със свредел

Цената за пробиване на дупки със свредел, както и цената за набиване на пилоти е по-ниска при машинно пробиване на дупките. Машинното пробиване осигурява ниска цена за изкопни работи и изграждане на фундаменти.

Цената зависи от множество фактори, които се преценяват след оглед на място от наши строителни експерти. Цената се договаря в зависимост от изискванията на Вашия строителен обект и неговия инженерен проект, както и според Вашите изисквания.