Виброчук с компютърно управление MOVAX SG75

Първият в България виброчук с програмно управление за пилоти MOVAX SG75. Жоро Транс Комерс ЕООД използва виброчука с компютърно управление за укрепване на земни маси и укрепване на сграда с колони.

Машина за набиване на пилоти

Машината се използва за забиване на пилоти в земята. Вибрациите на виброчука помагат на пилотите да проникнат в земята и да се забият по-лесно.

Виброчукът с компютърно управление може да бъде програмиран да работи с определена дълбочина и скорост на забиване, а това гарантира прецизност и планомерност при изработката на строителни фундаменти за строителството на сгради.

Цена за набиване на пилоти

Набиването на пилоти с виброчук е сложна строителна задача с много голяма отговорност и изисква задълбочено познаване на строителната конструкция, характеристиките на земните маси и фундамента на сградата, както и на съседни строителни обекти.

Жоро Транс Комерс ЕООД е реномиран изпълнител с опит и известност в София и цялата страна, започнал дейността си още от 2008 година. Фирмата ще Ви предостави професионално изработена оферта с точна преценка на нужните разходи и съобразно с Вашия проект и изисквания.