Укрепване на основи

Изкопни работи

Изкопни дейности

«Жоро Транс Комерс» е реномиран изпълнител на изкопни работи с опит в София и цялата страна датиращ още от 2008 година. Разполагаме със собствена специализирана строителна механизация – багери, булдозери, машини с прикачен инвентар за копаене, пробиване, товарене и самосвали.

Фирмата извършва изкопаване на основи за строителни фундаменти, различни видове насипни изкопни работи, изкопаване на подземни гаражи, канали, масови изкопи на терени, изкопаване на ями, изкопни работи в транспортно строителство, за археологически разкопки и изкопи във вода.

Укрепване с пилоти

Набиване на пилоти с виброчук

Пилотното фундиране е вид дълбока основа и представлява тънки колони или дълги цилиндри, изработени от материали като бетон или стомана, които се използват за поддържане на конструкцията и пренасяне на тежестта на желаната дълбочина до устойчива и здрава земна основа.

Пилотното фундиране се използва също и при строителни конструкции, които се изграждат във или над вода.

Укрепване с пилоти се извършва в случаите, когато няма възможност за направа на дълбоки изкопи. В този случай пилотите навлизат дълбоко в земната основа и така осигуряват стабилност на основата (фундамента) на сградата.

В практиката се използват различни видове пилоти като – набивни пилоти, шпунтови пилоти, сондажно-изливни пилоти. Набивни пилоти се поставят чрез виброчукове.

За нас

Доставка на инертни материали

Фирма «Жоро Транс Kомерс ЕООД» е основана през 1998 г. със седалище в София. Нашата основна дейност е изкопни и насипни работи, както и професионално и безопасно разрушаване на сгради, къщи, складове, стопански постройки и всякакви строителни конструкции.

Професионалното ни портфолио включва също и укрепване с пилоти на изкопи и стари къщи. За набиване на пилоти използваме собствен виброчук - първият в България виброчук с компютърно управление MOVAX SG75

Друга услуга която предлагаме на нашите клиенти е извозване и доставка на инертни строителни материали – пясък, скална маса, филц, хумус.

Нашата дейност включва и комплексни услуги по вертикална планировка и машинно снегопочистване и поддръжка на обекти през зимния сезон.

Виброчук с компютърно управление MOVAX SG75

Първият в България виброчук с програмно управление за пилоти MOVAX SG75. Жоро Транс Комерс ЕООД използва виброчука с компютърно управление за укрепване на земни маси и укрепване на сграда с колони.

Виброчукът с компютърно управление може да бъде програмиран да работи с определена дълбочина и скорост на забиване, а това гарантира прецизност и планомерност при изработката на строителни фундаменти за строителството на сгради.